Melito Irpino. Anita Di Pietro pubblica “Storie di paste fatte a mano”
Cuoca e figlia del titolare dell’ Antica trattoria Di Pietro a Melito Irpino, con alle spalle una lunga tradizione familiare, giunta ormai alla terza generazione; la loro è una cucina campana, dalle porzioni generose e preparata senza concessioni moderni (Il punto di vista della Guida MICHELIN), Anita Di Pietro pubblica il suo lavoro dal titolo “Storie di paste fatte a mano”.
La nota sui profili social della Di Pietro:
“Tra un cicatiello e una pentola ce l’ho fatta! Sono riuscita a pubblicare il mio piccolo lavoro sulle paste irpine. “Storie di paste fatte a mano”, Ed. Albatros. Disponibile in tutte le librerie ed online”.
Questo sito usa i cookies per migliorare l'esperienza utente. Accetta
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.